Budé: Financieel administratief medewerker

apr 18, 2023

Financieel administratief medewerker M/V (24-32 uur)

De functie:

Op de afdeling Finance & Control kom je te werken in een jong en dynamisch team van 5 medewerkers dat verantwoordelijk is voor de financiële verslaglegging van de bouwmarkten en het tuincentrum. Als financieel administratief medewerker zit het in je om accuraat en op een georganiseerde manier te werk te gaan. Je hebt een proactieve houding en bent een echte teamspeler. Jouw specialisme zit vooral in het verzorgen van de salarisuitbetaling van onze medewerkers. Het is daarbij belangrijk dat je kennis op het gebied van wet en regelgeving up to date is.

Daarnaast ondersteun je de afdeling Finance & Control met voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van inkoopfacturen en het verwerken van bank- en kasmutaties. Ook werk je nauw samen met de afdeling HR waar de salarismutaties worden gemuteerd.

Twee keer per maand draag jij zorg voor de salarisuitbetaling van onze medewerkers. Het tijdig en juist betalen van de salarissen is essentieel. Jij beantwoordt de vragen die onze collega’s hebben over salarisbetalingen, zodat zij duidelijkheid hebben waar nodig.

Je houdt je kennis op het gebied van wet- en regelgeving van arbeidsvoorwaarden up to date. Zo implementeer jij ontwikkelingen in wet- en regelgeving of CAO-wijzigingen. Wij werken met het salarispakket van AFAS. Ervaring met dit pakket is een pré. Budé faciliteert trainingen aangaande AFAS en/of opleidingen die gerelateerd zijn aan salaris- administratie.

Verder draag jij zorg voor het contact en het verwerken van gegevens voor het pensioenfonds en de belastingdienst.

Wat neem je mee?

– Ervaring in salarisuitbetaling

– Een goede kennis van personeels- en financiële administratie;

– Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS;

– Actuele kennis op het gebied van de fiscale wet- en regelgeving waaronder sociale verzekeringen, loonheffing, pensioen en overige arbeidsvoorwaarden;

– Enthousiaste en leergierige medewerker;

– In staat om zelfstandig, accuraat en integer te werken.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een leuke baan voor 24-32 uur per week bij een groeiende organisatie, tegen een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket (waaronder personeelskorting bij onze bouwmarkten en tuincentrum, niet-ziek-zijn bonus en mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen).

Je bent onderdeel van de afdeling Finance, maar werkt nauw samen met de afdeling HR.

Ook bieden wij voldoende mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.