Part time kassa medewerker (m/v) | Gamma Geleen

apr 14, 2021

 

Budé Holding is werkzaam in de Doe-Het-Zelfbranche. De onderneming maakt deel uit van de franchiseorganisatie Intergamma en exploiteert vier Karwei bouwmarkten, negen Gamma Bouwmarkten en één Tuincentrum.

Voor onze Gamma bouwmarkt in Geleen zijn wij op zoek naar een part time kassa medewerker (m/v)

 

De kassamedewerker is een klantvriendelijke klantgerichte medewerker die verantwoordelijk is voor alle handelingen aan de kassa. De kassamedewerker is verantwoordelijk voor het laatste contactmoment met onze klanten en is daarom een visitekaartje van ons bedrijf.

Buiten een klantvriendelijke en juiste afhandeling van het kassaproces vragen wij onze kassamedewerkers ook om zorg te dragen voor een stuk bij-verkoop en advies. Bijvoorbeeld wanneer een klant zonder spullen langs de kassa loopt dient hij/zij op correcte manier aangesproken te worden of er nog hulp/advies gewenst is bij het aanschaffen van de juiste producten.

Competenties:

 • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en representatief.
 • Je kan goed zelfstandig beslissingen nemen, maar daar waar nodig durf je om hulp te vragen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je kan geordend en opgeruimd werken en je houdt ook je werkplek netjes en overzichtelijk.
 • Je beschikt over een goede administratieve basis.
 • Je werkt netjes en accuraat en je kan goed met geld omgaan.
 • Je woont in de directe omgeving van Geleen.

Bij bieden:

 • Banen met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een afwisselende baan in een bedrijf met een collegiale sfeer.
 • Salaris conform cao doe het zelf branche.
 • 15% personeelskorting bij aankopen binnen de Budé Holding
 • Reiskosten vergoeding.
 • Jaarlijkse bonus mogelijk bij geen ziekte verzuim.
 • Volop mogelijkheden voor zowel interne als externe cursussen.
 • Startdatum is in overleg.

Onze Gamma bouwmarkt is op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 21.00 uur, op zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur en op zondag van 11.00 uur-17.00 uur geopend. Werktijden van de kassamedewerker zijn zeer flexibel en bevatten ook koopavonden en zaterdagen/koopzondagen. Roosters worden ruim van tevoren bekend gemaakt. (Nu in de Corona periode zijn de openingstijden afwijkend).

Wil je solliciteren op deze functie?
Vul dan het onderstaande formulier in